Inschrijven

Online voorinschrijvingen

(t.e.m. 25 mei 23u59)

Afstanden

EARLY BIRD

Eerste 500 inschrijvingen (alle afstanden samen)

REGULAR

> 500 inschrijvingen (alle afstanden samen)

ENGIE Stadsloop Gent 10 km

€ 18

€ 21

ENGIE Stadsloop Gent 5 km

€ 14

€ 17

Persil Kids Run 1 km* (incl. Kids T-shirt) 

€ 5

€ 5

Na je betaling ontvang je een e-ticket per e-mail dat je de dag zelf dient mee te brengen (op je smartphone of geprint). Bewaar deze dus goed! Geen e-mail ontvangen? Check dan zeker je spamfolder!

T-shirt

ShirtBij inschrijving kan je een technisch T-shirt van ENGIE Stadsloop Gent 2024 bestellen. Dit T-shirt (100% polyester) kost slechts € 20. Deze vuurspuwende draak, die sinds 1377 op de toren van het Belfort staat, hield niet alleen de stad in de gaten, maar was ook de symbolische schatbewaker van het Belfort.

*Bij de Persil Kids Run is er een Persil Kids Run T-shirt inbegrepen.

Deelnamepakket

 • Exclusieve herinneringsmedaille
 • Borstnummer met elektronische chip voor deelnemers 10 en 5 km
 • Kleedkamers en gratis opbergruimte voor sporttassen
 • Correcte km- en tijdsaanduiding
 • Bevoorrading onderweg 
 • Bevoorrading aan de finish met onder andere Alpro High Protein Drink (chocolade/karamel koffie), AA Drink en een Sultana koek.
 • Uitslagen online op de website , beschikbaar op zondagavond 26 mei
 • Online beschrijving van het parcours
 • Sportinez-verzekering tijdens de looptocht.

Groepsinschrijvingen

(t.e.m. maandag 13 mei – 23u59)

Wil je samen met collega’s en vrienden de uitdaging aangaan? Dan kan je als groep inschrijven tot en met maandag 13 mei.

 • Naamswissels zijn enkel mogelijk aan de helpdesk op 26 mei en nodig om als deelnemer verzekerd te zijn. Per wissel wordt ter plaatse € 5 administratiekost aangerekend.
 • Voor een groepsinschrijving met gezamenlijke afhaling moet je met minstens 10 personen zijn. Zijn er minder dan 10 deelnemers dan kan je je nog steeds als groep inschrijven maar dient elk groepslid zijn of haar deelnamepakket individueel af te halen.
 • Groepsinschrijvingen kunnen enkel via de officiële online inschrijvingsmodule. Excellijsten e.a. worden niet aanvaard.
 • Werkwijze online inschrijving: op het inschrijvingsformulier dien je eerst een groep aan te maken. Je ontvangt vervolgens een e-mail met de groepsnaam en je groepscode. Met deze code en het door jou gekozen paswoord (vergeet dit niet!) kan je de groep altijd beheren. Vervolgens kan je deelnemers toevoegen en verwijderen. Enkel de groepsverantwoordelijke kan deelnemers valideren. Je kan zoveel deelnemers aan je groep toevoegen als je wil.
 • Inschrijvingen kunnen als één pakket (alles samen) of individueel worden opgehaald. Geef dit duidelijk aan op het inschrijvingsformulier. Wanneer je ervoor kiest om alles samen af te halen, kan dit enkel en alleen door de groepsverantwoordelijke gebeuren. Bij individuele afhaling krijgen alle deelnemers een aparte bevestigingsmail met alle info om hun nummer af te halen.
 • Wanneer je groep volledig klaar is moet de groepsverantwoordelijke de volledige groep betalen. De inschrijvingen zijn pas bevestigd als de groep doorgestuurd én betaald is. Vanaf het ogenblik dat je groep afgesloten is, kunnen er GEEN WIJZIGINGEN meer aan je groep gebeuren. Wijzigingen aan je groep kunnen dan enkel nog ter plaatse aan de inschrijvingsstand gebeuren. Hiervoor wordt een administratiekost van € 5 per wijziging aangerekend.
Schrijf je groep online in

Inschrijvingen ter plaatse

(zondag 26 mei 2024)

Ben je een late beslisser? Dan kan je je ter plaatse in de inschrijvingstent op het Sint-Pieterplein vanaf 9u00 nog inschrijven.

Afstanden

Tarief

ENGIE Stadsloop Gent 10 km

€ 24

ENGIE Stadsloop Gent 5 km

€ 20

Persil Kids Run  1 km* (incl. Kids T-shirt) 

€ 8

Algemene voorwaarden

Als je je inschrijft ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden van de ENGIE Running Tour. Lees deze voorwaarden grondig na.